Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,45 zł , zmiana od tamtej pory: -21,59%

Re: Uwalanie kursu na siłę

LOL przecież dobrze wiesz o co chodzi, pisałeś że weszliśmy na nieopłacalny model i że zarząd jest nierzetelny i oszukuje drobnych. . No to niby jak można było interpretować te słowa jeżeli je wypisywałeś przy 14-16 zł. Jako zachętę do zakupu może? Powtarzasz to zresztą namiętnie jak mantrę za każdym razem jak pojawiasz się na forum.

Zobaczymy po nowym raporcie jak to będzie wyglądało, to już niedługo, może w końcu dostaniesz do ręki jakieś cyfry które uzasadnia Twoja narrację.

Żeby sprawa była jasna ja tez mam obawy jak to wygląda, dlatego wstrzymuje się z zakupem dodatkowego pakietu do raportu, który jest już niedługo. Istotny jest dla mnie przede wszystkim przelicznik przychodów do zysku, bo wtedy będę mógł ocenić rentowność nowego modelu i tego czy jest przyszłościowy jeżeli pojawia się chętni na nowe licencje.  

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMIVO 2,69% 15,25 2025-11-28 11:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.