Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: UWAGA! Wymiana KCI-JUPITER w parytecie 11:10

Dnia 2013-10-23 o godz. 16:18 ~jaro napisał(a):
> Przyznam szczerze że sam już nic nie rozumiem.Piszecie że
> to Jupiter jest przejmowany a w infie poniżej pisze że to
> jupiter przejmuje KCI.
> https://www.bankier.pl/wiadomosc/JUPITER-NFI-SA-Polaczenie-J
> upiter-NFI-SA-z-Forum-XIII-Alfa-sp-z-o-o-i-KCI-Krowodrza-sp
> -z-o-o-2879680.html

Po prostu ręce opadają..... Kolega -jaro nie wie nawet do końca, której firmy dotyczy wątek...
Co za różnica - KCI S.A. czy KCI Krowodrza sp. z o.o.
Bez obrazy Kolego.
Twoje wpisy wskazują na coś znacznie szerszego i bardziej symptomatycznego.

Wszedłem i w Jupitera i w KCI (S.A.) z doskoku. Spędziłem kilka ładnych godzin na szczegółowej analizie powiązań wszystkich firm związanych tak czy inaczej z .....
Kilka rzeczy wyliczyłem, przeprowadziłem sobie na kompie odpowiednie symulacje. Chciało mi się. Tak należy robić, gdy się inwestuje.
Starałem się dać do zrozumienia, że przy poważnym podejściu i wspólnych staraniach jest tu perspektywa 200-400%.
I co?
Wydaje mi się, chyba zasadnie, że duża część posiadaczy akcji obu spółek w ogóle nie rozumie konsekwencji fuzji.
Mam nadzieję, że jest tu jeszcze trochę ludzi z poważnym podejściem, chcących zarabiać.
Ale kiedy widzę niektóre wpisy.....

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.