Proszę o zgłaszanie się do Nomad Partners aby zebrać grupę obligatariuszy w celu reprezentacji i wynegocjowania układu.
Kontakt:
NOMAD Partners Sp. z o.o.
biuro@nomadpartners.pl
tel 531-662929 (10am - 18pm)
razem możemy naprawdę odzyskać zainwestowany kapitał brakuje jeszcze 17 osób aby pokazać ze nie będziemy sponsorować Pana Pawłowskiego
Poniżej odpowiedz Pana Rafała Koźlaka NOMAD Partners Sp. z o.o.
Witam Serdecznie,
Szpicli jak Pan to piszę jest pełno i nawet próbują straszyć telefonicznie co mnie niezmiernie ubawiło bo pokazało strach, nie mniej jutro w Prokuraturze Okręgowej w Warszawie mam spotkanie m.in w sprawie Uboat Line S.A., i nie omieszkam przekazać informacji o zdarzeniu, także związanych ze zdarzeniami na forum. Co do liczby zgłaszających się na biuro(małpa)nomadpartners.pl jest ich ponad 60 osób, z czego formalności związane z dokumentami w formie scanu przesłały dokładnie 23 osoby. Kilkoro z Państwa posiadający po 2 czy 3 obligacje prosimy o nieprzystępowania do porozumienia z racji niepotrzebnie generowanych kosztów względem zainwestowanego kapitału. Mamy kontakt z Państwem w razie czego. Najprawdopodobniej sprawę w kategoriach adwokackich (o ile do tego dojdzie) poprowadzi kancelaria KKMP Prawo i Podatki Spółka Partnerska z Łodzi lub też jeden z mecenasów z kancelarią związany jaki odszedł na własną praktykę.
Gorąco też namawiam osoby do jakich wydzwaniają przedstawiciele spółki proponując mimo złożonego wniosku o upadłość w sądzie konwersję obligacji na akcje, by przemyślenia decyzji. To nie jest najlepszy na to moment, choć nikomu niczego narzucać nie chcę.
Pozdrawiam
Rafał Koźlak