Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,38 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Uwaga na naganiaczy

Chłopie ale to nie chodzi o to że my irytujemy ciebie.

To ty irytujesz ludzi.

Zerknij na ubiegły tydzień. Cały ubiegły tydzień dosłownie zalany twoimi wpisami. Codziennie po kilka razy piszesz jakiś swój bełkot.

Zero jakiejkolwiek merytoryki tylko pisanie pochwalnych peanów na cześć spółki.

Pytałem w innym poście – porównałem spółkę do brain scan i poprosiłem ciebie o podanie argumentów które by świadczyły o tym że akurat spółce Yoshi się uda a tym wszystkim innym spółkom się nie udało. Jest cisza. Nie potrafisz się odnieść do faktów.

Jakakolwiek próba rozmowy czy po prostu wymieniania się argumentami z tobą czy z twoimi kolegami, kończy się waszym komentarzem – nie macie akcji.

Akcji to leżą miliony na ziemi jakoś nie widać wielkiego zainteresowania.

Powyżej tutaj, prosiłem o przytoczenie przepisu ktory by wskazywał że spółka z rynku NewConnect nie musi pokazywać prospektu emisyjnego, nie pokazałeś takiego przepisu. Pokazujesz wszystkim jakiś bełkot z AI gdzie wiadomo że AI nie podaje ani źródła a sam tekst jest jedynie luźną interpretacją tego co AI znajdzie w Internecie.

Piszesz że jeśli nam się coś nie podoba to mamy spadać. Dlaczego? Czy będąc akcjonariuszem ja nie mam prawa zadawać pytań?

Wielokrotnie wspominałem, wokół tej spółki ciągnie się niesamowity smród, jest to stary Acrebit, inne spółki które ty przytoczyłeś (medinice, Scanway etc. ) tak odnoszą swój sukces – ale to są spółki które mają realne produkty które już sprzedają.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -0,88% 2,25 2026-02-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.