Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,38 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Uwaga na naganiaczy

Cofnij sie na forum do czasów acrebita to nawet ich chwaliłem bo dali mi zarobići to sporo. Siedzę i będę siedział jak przyspawany bo mam tutaj solidny pakiet papieru kupiony pod wpływem kłamstw marcinka ktore nigdy się nie zmaterializowały.
Typie ja tu handlowałem jak było 1zł jak było 5zł.
Tutaj potrafiło jednego dnia urosnąć o złotówkę żeby kolejnego spaść o 1.5.
Takich mecenasow jak Ty i twoi kamraci co peany pochwalne wypisywali, że juz zaraz 100zł to przeżyłem tutaj mnóstwo.
Zadaj sobie trudu cofnij sie 6 lat wstecz przeanalizuj każde info puszczane ze spółki. Zobacz jakie szły infa jakie byly kary i za co po co byly robione emisje i czy zostały rozliczone.
Odpal sobie KRS zobacz na spolki i ludzi powiązanych poszukaj na ich temat informacji w internecie, to nie jest trudne...
Chłopie to jest NewConnect tutaj prawo nie działa...

Zastanawiasz sie czasem czemu tutaj kurs stoi jak zaczarowany? Jak przeanalizujesz to wszystko to sie dowiesz.
Zastanawiałeś się kiedyś czemu spółki gieldowe zmieniają nazwę a nie zmieniają zarządu i latami jest na nich stagnacja? Przeanalizuj to wszystko a sie dowiesz.

Jesteś zakochany w spółce, której zarząd nakręcił lodów na ludziach na miliony złotych. Nic Ci lampki nie zapala skąd mają kasę na "badania", "patenty" i latanie po całym świecie od kilku lat bez żadnego efektu? Nic nie zarabiają a żyją jak szlachta czemu? A no widzisz bo mają takich ludzi jak Ty, mefedron, Zygmunt pijak i innych leszczy typu dział zakupów.

REFLEKSJA PANOWIE ODROBINA TRUDU

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 0,44% 2,27 2026-02-18 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.