Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: uwaga na muliha

Jkie kurna zastraszanie-Yo oni się biją bo nie odbierają telefonów
Tak czy owak PMI im niebywale zaszkodził.Według mojej wiedzy ekipa stała się niewiarygodna.Fora ich firm to kabaret dlatego nie oglądam tV bo wolę poczytać lub popisać-grzecznie bo nigdy nikogo nie obrażam
Teraz wiedzą że jakby cofnąć czas to woleliby aby kurs PMI na 10 zł był
Poszły pisma do knf tylko powiem tyle że kto napisł tylko o pMI to niedobrze bo trzeba było hurtem
miluh to fajny gosć nieco chlapnie czasem jak każdy tylko wtedy za dużo pisze
A jak by PMI padło to podpowiem mu aby kupił te spóleczke za grosze i te toyote ze złotem a rodzinnie stać go na to-hej
Jeszcze raz pisze ktoś mysli samym PMI to byłby nie problem żaden otworzyć.Sprawy się wiązą i to fcale nie fantazja,Dopiero ludzie ekipy to mają fantazje dlatego strałem się nadązac za nimi a nawet jestem krok wprzód-tak że o strachu lub zastraszaniu nie ma mowy
To oni w strachu wybory za rok instytucje działają lepiej.W PMI jest tylko mały problem-niepotrzebne powiązania

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.