Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,00 zł , zmiana od tamtej pory: -61,04%

Re: Usługa dla TVP

Ludzie, co to w ogóle za stwierdzenie? My jesteśmy na forum politycznym czy biznesowym?

Oczywiscie, ze biznes to biznes. Dla mnie nie ma znaczenia czy to TVN, TVP, Fox News, CNN czy Russia Today. Wszyscy są siebie warci. Mają swoich sympatyków i przeciwników, bo tak wyglada świat. Jeszcze by tego brakowało, zeby prezes Żbikowski coś tu fisiowal. To by oznaczało, ze jest kompletnym kretynem. Widziałem raport, który nie rozpuszcza, wiec proponowałbym nad tym popracować, a nie bezzasadnie sie ekscytować czymś co nie ma znaczenia.

Wracając do studia i mojego pytania. Widziałem Air Force One w obu studiach i nie było żadnej różnicy.

Co do samego gabinetu owalnego, zwróciłem uwagę, ze w TVN jak emitują jego projekcje to jest na zupełnie innym oświetleniu. Za oknami jest noc, wiec w gabinecie jest delikatniejsze oświetlenie, z kolei w TVP jest dzień i ekspozycja kolorów jest zupełnie mocniejsza. Może stad taka moja ocena estetyczna na niekorzyść TVP

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 9,30 2026-01-26 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.