Dnia 2019-12-20 o godz. 15:45 ~Warren napisał(a):
> Dnia 2019-12-20 o godz. 15:24 ~Taaa napisał(a):
> > Dnia 2019-12-20 o godz. 15:12 ~Warren napisał(a):
> > > Dnia 2019-12-20 o godz. 11:48 spock55 napisał(a):
> > > > Typowy pseudonaukowiec rodem z PRL. Przepali każdą kasę.
> > >
> > > Niestety na WZA też nic nie powiedzieli ciekawego , kiedyś to jeszcze udawali że jest inwestor teraz już pewnie wiedzą że nikt w te bajki nie wierzy.
> > > Przed większym zrzutem zabezpiecza nas trochę kurs bo każdy chciałby opchnąć to badziewie po 20-30gr ale ciężko będzie .
> > > Podbitkę pod wywalenie trzeba robić pod coś a tu już nie ma pod co.
> >
> > Moim zdaniem te uchwały to tylko taki typowy pupochron jakby kiedyś spotkali się z zarzutem czemu wcześniej nie wystąpili o upadłość bo przesłanki do tego dawno są. Jedyna możliwość żeby ktoś chciał wejść z kapitałem to uruchomienie OZE Sędziszów. Przypominam że ten Zakład był zbudowany w celu głównie udowodnienia że technologia działa w skali przemysłowej i potrafi zarobić na koszty stałe. Żaden cel nie został spełniony.
>
> Tutaj już dawno o co innego chodzi i bynajmniej nie o działający zakład.
> A ci co mają większe ilości akcji walczą teraz jak mogą o to by w miarę godnie się ich pozbyć bo lepiej mieć stratę na rachunku i zapis księgowy na wieki. Tylko jak tu wywalić kilka milionów akcji jak nie ma pod co podbitki robić - to nie petrol czy krezus że odpowiednio można było podkręcać tuż przez zawieszką. No ale jaka spółka taki jej koniec niestety.Jak było powyżej 30gr to pisałem że będę brał po 10-15gr ale liczyłem że jednak ZUS tak szybko nie zadziała - teraz odpuszczam za duże ryzyko.
>
Mnie tylko ciekawi czy oni wiedzieli że z tej Indonezji nic nie będzie i chodziło tylko o upłynnienie akcji. Chociaż vice upłynnił w okolicach 20 groni to chyba wierzył do końca. Ale afera będzie jak przyjdzie termin wykupu obligów czy opcji na wykup akcji. Tak czy owak kolejny syf z NC któremu się nie udało ale stracili wyłącznie ci którzy dawali kasę.