Forum Forex +Dodaj wątek

Re: universe.yt

styczeń i luty prowadzili mnie. Zielinski Antoni i jakaś tam Dagmara. Włożyłem do nich depozyt o wartości przeszło 130 tys pln. Wypracowaliśmy zysk na ponad 2 tysięcy transakcjach prawie 560 tys pln (przeliczone z usd) . Od 5 marca próbowałem wypłacić pieniądze, bez powodzenia. Na jeden z grup facebook opisali universe.yt , to jak kradną i oszukują!! w domu rodzina nie wie co zrobiłem. Mam nadzieję że się nikt nie dowie i.na czas pieniądze odzyskam, tyle że nie ma 100% pewności że to się uda. Prawnicy mi gwarancji nie dają.
Dopiero na koniec miesiąca ma ruszyć sprawa. Na szczęście miałem jeszcze resztę pieniędzy żeby koszty sprawy opłacić ( :( nie małe ) .
Podobno oszukanych jest znacznie więcej, może nawet setki ludzi!!
Nie dajcie się oszukc!! universe.yt tylko oszukuje i mami!
Jest kilka prawników i kancelarii w Polsce którzy się nimi zajmują. nie znam żadnej z nich (w sumie nigdy nie musiałem korzystac). O dzwoniłem 4, skorzystałem z usług tej z pod nr 696718446. W czwartek załatwiliśmy formalności no i czekamy na złożenie zawiadomienia.
Można się zgłaszać jeśli ktoś miał podobny problem, albo jeszcze dam im swój pesel albo inne dane!! Może jak będzie nas więcej to szybciej pójdzie sprawa...
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl