styczeń i luty prowadzili mnie. Zielinski Antoni i jakaś tam Dagmara. Włożyłem do nich depozyt o wartości przeszło 130 tys pln. Wypracowaliśmy zysk na ponad 2 tysięcy transakcjach prawie 560 tys pln (przeliczone z usd) . Od 5 marca próbowałem wypłacić pieniądze, bez powodzenia. Na jeden z grup facebook opisali universe.yt , to jak kradną i oszukują!! w domu rodzina nie wie co zrobiłem. Mam nadzieję że się nikt nie dowie i.na czas pieniądze odzyskam, tyle że nie ma 100% pewności że to się uda. Prawnicy mi gwarancji nie dają.
Dopiero na koniec miesiąca ma ruszyć sprawa. Na szczęście miałem jeszcze resztę pieniędzy żeby koszty sprawy opłacić ( :( nie małe ) .
Podobno oszukanych jest znacznie więcej, może nawet setki ludzi!!
Nie dajcie się oszukc!! universe.yt tylko oszukuje i mami!
Jest kilka prawników i kancelarii w Polsce którzy się nimi zajmują. nie znam żadnej z nich (w sumie nigdy nie musiałem korzystac). O dzwoniłem 4, skorzystałem z usług tej z pod nr 696718446. W czwartek załatwiliśmy formalności no i czekamy na złożenie zawiadomienia.
Można się zgłaszać jeśli ktoś miał podobny problem, albo jeszcze dam im swój pesel albo inne dane!! Może jak będzie nas więcej to szybciej pójdzie sprawa...