pseudobrokerzy! nie słuchajcie analityków ani brokerów czy ich kierowników, albo księgowych, każdy universe.yt kamie i zrobi wszystko żeby wyciągnąć od was kasę!! i jest to prawdą że Universe działa tak samo jak stary bitcenter albo obecny pixpalpro.com, szybkie wpłaty, najlepie z revoluta na binance, a dopiero później na konta związane z ich serwerem, albo najlepiej prosto na konta zagraniczne jakieś litweskie czy ukraińskie. Ja wpłacałem niestety na ich prywatne konta, albo stety bo dzięki tamu odzyskałem utracony majątek i to określenie majątek to tak na poważnie, bo przelałem im 160 300 zł, moje i żony pieniądze odkładane na dość poważny cel.
Poza tym oni nie mają licencji co potwierdza już obecnie knf w PL i w rosji. Ich adres z ich strony Headquarters: Glandore office 2th floor
City Quarter, Lapp's Quay Cork City, Ireland - to też bzdura, fikcyjny adres, do mnie dzwonili z estonii tak naprawdę, a numery pokazywały niby anglię / londyn. porady dotyczące tych ludzi można znaleźć u pana Szpunara 696718446. jeśli dałeś się oszukać, nie możesz tak jak ja nie mogłem, wypłacić pieniędzy, albo zainstalowałeś andy desk, bądź jeszcze gorzej po prostu wysłaliście im skany albo dane dowodu osobistego czy innego dokumenty, to jak najprędziej trzeba to wszystko zastrzec w urzędzie, o tego zmieniać hasła gdzie się tylko da, bo będą was jeszcze więcej okradać