Jak pojawią się większe zyski to pojawi się popyt na akcje. A większe zyski pojawią się już niedługo. Mówi o tym prezes i widać to w sprawozdaniu zarządu. Wystarczy spojrzeć ile mieszkań będzie oddawanych w najbliższych kwartałach. Poza tym wzrasta rentowność budownictwa drogowego bo zamykają stare, niekorzystne kontrakty i teraz robią za zupełnie inne stawki. Podobno ceny materiałów też wyhamowuja. Szkoda tylko że budownictwo mieszkalne modułowe słabo się przyjmuje bo z tego co widać na stronie unidevelopment, ludzie się nie rzucili na mieszkania w Bielsku Podlaskim. Przy obecnej wycenie wartość firmy to 200 mln zł, moim zdaniem śmiesznie niska. Moje obawy wiązały się jedynie z groźbami wysokich kar za zerwane kontrakty drogowe, ale z tego co piszą w sprawozdaniach, nawet w przypadku negatywnych rozstrzygnięć nie są to duże kwoty, a pozwy są wzajemne więc nie musi być źle. Także po raporcie półrocznym dokupiłem kilka tysięcy akcji, właściwie to ostatnio ja trzesę kursem:) Co by się nie działo, na pewno długo nie sprzedam, nie odpowiadałem na wezwanie za 6,8 zł, dokupić już też niestety za bardzo nie mam za co, chyba że ktoś naprawdę będzie oddawał za 5 zł, wtedy na pewno znajdę pieniądze... Moim zdaniem 7 zł to nie jest sufit