Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Bracie Dominiku jak już wspominałem nasz umysł ma potężną siłę i dziś w tej sprawie przeprowadzę medytacje mająca na celu obdarzenie mnie obfitością zdrowiem i wszelkim dobrem jakie pragnę. Energia tego świata jest w śród nas. Wraz z rozwojem technologii odeszliśmy od tak potężnego narzędzia jakim jest nasz umysł. Wszechświat jaki nas otacza... Jak że on jest piękny ale by się nim cieszyć będę prosił o dary by nie tracić czasu na prace złość i frustrację a tracąc czas na pracę nie będę mógł ekscytować się pięknem świata tym niedocenianym tym który dostaliśmy za darmo. Energia życia powstania jest niesamowitym najważniejszym elementem egzystencji więc czymże jest obfite godne życie dla takiej siły. Dlatego prosze i wierzę że będzie mi dane te słowa zapamiętałem jak i kołaczącemu otworzą, stajesz się tym o czym myślisz itd.... Wierze że wszystko jest układanka która powoli składa się z każdego elementu w piękną całość przedstawiająca obfite żyzne gleby gotowe rodzic bogate plony które nas nasyca. Pokój!
  • Ugoda Autor: ~Dominik
  • Re: Ugoda Autor: ~Brzęczyszczykiewicz
  • Re: Ugoda Autor: ~buh
  • Re: Ugoda Autor: ~Smok
  • Re: Ugoda Autor: ~Darekpijaczek
  • Re: Ugoda Autor: ~merch

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASMGROUP -12,41% 0,24 2023-11-30 16:48:38
2025-10-01
Wyniki finansowe
2025-09-30
Wyniki finansowe
Wyniki finansowe
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.