Bracie Dominiku jak już wspominałem nasz umysł ma potężną siłę i dziś w tej sprawie przeprowadzę medytacje mająca na celu obdarzenie mnie obfitością zdrowiem i wszelkim dobrem jakie pragnę. Energia tego świata jest w śród nas. Wraz z rozwojem technologii odeszliśmy od tak potężnego narzędzia jakim jest nasz umysł. Wszechświat jaki nas otacza... Jak że on jest piękny ale by się nim cieszyć będę prosił o dary by nie tracić czasu na prace złość i frustrację a tracąc czas na pracę nie będę mógł ekscytować się pięknem świata tym niedocenianym tym który dostaliśmy za darmo. Energia życia powstania jest niesamowitym najważniejszym elementem egzystencji więc czymże jest obfite godne życie dla takiej siły. Dlatego prosze i wierzę że będzie mi dane te słowa zapamiętałem jak i kołaczącemu otworzą, stajesz się tym o czym myślisz itd.... Wierze że wszystko jest układanka która powoli składa się z każdego elementu w piękną całość przedstawiająca obfite żyzne gleby gotowe rodzic bogate plony które nas nasyca. Pokój!