Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,98 zł , zmiana od tamtej pory: 675,51%

Re: Udostępnili raport

ech chłopcy z piaskownicy..... byłem ciekaw czy trafię, trafiłem, kasę bierzecie za obrzucanie błotem tej spółki .... po waszych wpisach to widać, cieszę się że prowokacja się udała i to przedszkolna, tak się dzieci w przedszkolu wystawiają, już wiem z jakiego poziomu startujecie. a tak nawiasem mówiąc jeśli myślicie dobrzy samarytanie że świeży czy leszcz z ulicy sugeruje się tylko bzdetami jakie są tu wypisywane, że te pościki pomagają komuś podejmować decyzje o wyborze inwestycji to ja wam samarytanie gratuluję. chłopcy do przedszkola z wami. dawno tak łatwo nie wkręciłem gości.... a tak na marginesie dużo dostajecie kasy za te mare wpisy, bo że dostajecie to przyznaliście się wyżej. to było bajeczne i nie wiedziałem że tak łatwo z was to przyznanie się wyciągnę, ja bym was zwolnił za to, że tak łatwo daliście się podejść. aż mi się śmiać chce jak pomyślę, że jest grupa samarytaninów, którzy nic innego nie mają do roboty i tylko siedzą całymi dniami, analizują wszystkie spółki i przestrzegają za friko leszczy i świeżych (a tak na marginesie to chamskie odzywki stosujecie) przed podjęciem złej decyzji, wierzę w to tak samo jak w garbate aniołki. patrząc z drugiej strony to odzywacie się tylko na trendzie spadkowym, możliwe że przy okazji gracie i myślicie, że - tu te wasze chamskie nazewnictwo o innych inwestorach - inni się wystraszą i jeśli posiadają papier to po taniości, ze stratą go wam oddadzą. ot taki to wasz zarys moralny. pozdrawiam was dobrzy samarytanie - a najlepsze....- polak samarytanin jeśli chodzi o pieniądze - koń by się uśmiał. dziękuję wam za uśmiech na mej twarzy z waszego powodu, ubawiłem się wami.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KLEPSYDRA -3,57% 8,10 2026-02-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.