Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: -9,62%

Re: Tym razem Francja...

Jeśli w papierach wszystko jest okej. Jeśli – to jest właśnie pytanie. Znowu ja nie chcę być odebrany jako jakiś trol spadkowy ale wolę być realistą. Ta spółka i jej siostrzana chyba raczej słyną z tego że zdarza mi się nie dostarczyć raportu na czas albo pomylić się w papierach, za co zresztą siostrzana spółka kiedyś była na fixach przez cały kwartał. Czy papiery są wszystkie skompletowane i są w porządku – tego nie wiem ani ja ani ty bo my tych papierów nie widzieliśmy to tylko spółka. A co do szukania dziury w całym – właśnie tym się różnimy że ja korzystając ze swojego doświadczenia przyjmuje nowinki ze spółek ze spokojem i nawet mógłbym powiedzieć na chłodno, ty nazywasz to szukaniem dziury w całym. To co, lepiej na hura optymistycznie wydać wszystkie pieniądze na zakup akcji, jak napisałeś wcześniej kiedy jak nie teraz?Nie będę już tego komentował. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 5,62% 2,63 2025-10-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.