:-))) tak, zgadzam się i popieram w całej rozciągłości :-))) nie można pozostać obojętnym na taki tekst: " Obejmując jednak stanowisko Prezesa Zarządu w związku powołaniem mnie do pełnienia tej funkcji przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Spółki w dniu 15 listopada 2016 roku, miałem nadzieję, że wraz z ustanowionym tymczasowym nadzorcom sądowym przez Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, VIII Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych i restrukturyzacyjnych, uda nam się przeprowadzić restrukturyzację Spółki. Nadzieje te były jeszcze większe po tym jak 15 grudnia 2016 roku zostało otwarte przez Sąd postępowanie restrukturyzacyjno - sanacyjne i wskazany został Zarządca masy sanacyjnej w osobie Pana Dariusza Sitka. " kruszy nawet najtwardszych :-))) chwyta za serce :-))) ....
A pożegnanie: "Zarząd Spółki dominującej prezentuje więc Państwu prawdopodobnie po raz ostatni już wyniki skonsolidowane grupy kapitałowej Alma Market SA w restrukturyzacji. Z poważaniem, Rafał Dyląg Prezes Zarządu " ......
przepraszam, nie mogę ....
:-)))))))