Tak powinno być. Z resztą my z chęcią oddamy, ja na przykład oddam 10% pakietu jak już cena dojedzie do ok. 15 zł. A resztę później, ale ciężko mi określić czy po 16, 20, czy 100 zł. Rasiemana, NFT, Venture Building, Gaming. Tego jeszcze nie ma w cenie, a pod samo info o Rasiemana poszło na ponad 4 zł. Jak to wszystko ruszy to będzie pięknie - myślę że kurs wzrośnie wykładniczo. A dziś ktoś sprzedał bo prawa poboru już na koncie, można będzie kupić akcje nawet jak już się nie będzie posiadało oryginalnego pakietu, ktoś skorzystał. Ja cierpliwie trzymam bo odcięcie może być w każdej chwili, choć raczej bliżej połowy przyszłego miesiąca zaczną się ludzie zbierać. Czekamy. Spółka obrała ciekawy kurs, czas pokaże czy dostarczą wszystko jak trzeba i w terminie. Fundamenty w teorii mają bardzo, bardzo dobre. A co do małych obrotów, jakieś miesiąc lub dwa temu obserwowałem Prefagroup, tak bez powodu. Jeden człowiek napompował kurs z 9 zł na 70, dopiero wtedy włączyła się podaż i kurs zjechał na 40 zł. Ale tam dosłownie nie było akcji na sprzedaż, kupował małe pakiety sam od siebie od jednych górnych wideł do kolejnych. Nikt go nie zatrzymywał przez kilka sesji. Można? Można. Tylko komu to później sprzedać, jak nie było chętnych na zakupy po 9 to teraz tym bardziej nie ma po 40 :-). Chyba że przyjdą nagony i nagonią...