Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Tu macie najwazniejsze zdanie z infa

Kuba, myślę ze nie ma co bić już piany. mleko sie rozlało i tyle.
tez jestem wq... na maksa i weekend mam zrąbany. ale nie poradzimy nic na to. po raz kolejny mniejsi zostali wycyckani. ja jestem podwojnei na siebei wk.. bo od jakiegos czasu (zreszta czytales w ostatnim czasie) cos mi nie gralo i nabieralem podejrzeń.

Logiczne ze bedzie chcial kupowac jak najtaniej, a potem jak juz kupi docelowa ilość to kurs poleci w gorę (tak jak już to bylo), jak cel skupowania akcji zmieni sie na drugi cel... wtedy bedzie pompowanei wyników tj coraz wiecej bedzie chcial zostawiać do wynikiu netto zeby robilo wrazenie, bo wtedy już zacznei mu zalezeć na wartosci rynkowej i rozgrzania kupujacych na rynku. do momentu skupywania akcji swojej "prywatnej" firmy niestety nie :(

Teraz to raczej powinnismy zacząć sie zastanawiac czy wykorzysta cale obiecane dzis 12 miesiecy i tyle sie wszystko przedluzy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.