Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,49 zł , zmiana od tamtej pory: 25,79%

Re: TS z EnteroTarget

Dokładnie, też tak sadzę. W dodatku jednak technika. Nie udało się zaatakować 4,5 to musi zejść do wsparcia. To dla mnie też jest zagadka czemu tak jest. Ktoś sprzedaje, żeby się spełniło. To się zdarzało w starym i nowym testamencie, ale czemu na GPW??:D Nie tylko na Biotonie tak jest. AT nie zawsze się sprawdza, ale ja się kieruję nim na Biotonie i najczęściej okazuje się, że było warto. Nie ma ESPI to czym się posiłkować?
Nie rozumiesz czemu Chińczyk nie gada? Ja się powtarzam, ale oni się nie interesują ani samym Biotonem, ani giełdą. Nie kupili akcji, tylko weszli w posiadanie spółek, które nimi dysponują. Oni liczyli na szybki deal w sprawie analogów. Potrzebowali fabryki i doraźnej władzy w spółce żeby nikt im nie bruździł. Analogi się już przeciągnęły 3 lata. Myślę, że jeszcze nie położyli na to lachy, ale jeśli to będzie tak dalej wyglądało, to jebną papierami. Tak to widzę, ale ktoś może się z tym nie zgadzać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOTON -0,23% 4,39 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.