Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,80 zł , zmiana od tamtej pory: -19,83%

Re: Trzymam do premiery nowej gry

Zarobek? Przecież spółka zarabiała w ostatnim w ostatnich dwóch latach ponad 3 miliony złotych No i gdzie są te pieniądze? Dlaczego miałoby teraz być inaczej? Nie napisałem że zerwie ale że może zerwać lub się skończyć No bo co stoi na przeszkodzie? Przecież te okulary VR są bardzo drogie jaki burżuj będzie grał w nich w taką grę wydaje mi się że są zdecydowanie lepsze tytuły do grania w okularach VR. Spółka W mojej ocenie jest słabo zarządzana obecnie Według raportu jest około 7 milionów złotych w tych słynnych badaniach rozwojowych. Nie doczekałem się i pewnie nie doczekam odpowiedzi co się za tym kryje w mojej ocenie jest to bardzo sporo pieniędzy projektów jest około 11 i jako akcjonariusz spółki Chciałbym wiedzieć jak to jest rozliczane o co tu chodzi Skoro Papilon miałby powstać półtora roku No bo czas odgłoszenia do czasu premiery mniej więcej tyle czasu minie Chciałbym się dowiedzieć co w tej grze jest takiego drogiego że idzie aż tyle pieniędzy. Dodatkowo w styczniu 2023 spółka pozbyła się zadłużenia Natomiast w półtora roku mając dwie grube umowy nie potrafiła zaoszczędzić złotówki ładując grube tysiące wynagrodzenia zarządu badanie rozwojowe zaczynając nowe projekty i nie kończąc poprzednich zarządzanie w mojej opinii leży

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY 5,58% 9,46 2025-09-22 16:48:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.