Nie wiem co to jest Zen wiec niewiem kto tu co miesza . Nie mieszam religi jest dobra dla dzieci do nauki .Stwierdzam tylko Bóg jest moja miłościa odoswiadczyłem jego obecności Podałem przyklad ojca Boshabory bo on gdy był dzieckiem doswiadczył tez tej obecności ochronil go znak krzyża przed zjedzeniem zatrutej zupy .Na ten znak talerz pekł i zupa sie wylała jego ojciec który nie uczynil znaku umarł po zjedzeniu tej zupy . Oczywiscie nauczyli go tego misionarze ale nie mogł zrozumiec dlaczego ludzie z jego wioski umieraja zamiast byc uzdrowieni gdy zawolaja ksieży na namaszcenie chorych .Postanowił sam iśc na ksiedza i leczyc tych ludzi tak jak pisze w ewangeli modlł sie nad umierającymi i wiekszośc zostawal a uzdrawiana Jednak ludzie przychodzili do niego tez do spowiedzi wyznawali grzechy on tylko sie modli o uzdrowienie duszy a uzdrawiane było tez ciało . .Jak sam opwiada Bog nie zwarza na grzechy i pomimo slabosci człowieka go uzdrawia jedyna przeszkoda w uzdrwieniu i blogosławieństwie jest nieprzebaczenie blizniemu w swoim sercu a jedyna i najlepszą metoda przypodobania sie Bogu jest pokora Pokornym sercem nie pogardzisz panie . Tylko tym mozna odróznic dobro od zła Czy istnieje Zło Tak to Siła zawsze jest ono krzykliwe bo chce nas przestraszyć i czasmi udaje dobro Dobro jest pokorne ale posiada w porównaniu ze złem moc która nie emancypuje i sie nia nie przechwala dlatego czasami go nie widac Sorry jesli kogos obraziłem Projekcje niestety nie wiem czemu wbrew logice sie sprawdza i działa na spółkach na tych wktóre inwestuje nie wiem z czego to wynika ale trzecia fala powoduje przypływ dobrych informacji dla firmy Nie wynika to z mojej wiary w fale tylko doswiadczeniu . Oczywiscie nie gram w jakies Biomedy bo jak z czystym sumieniem mógłbym to komus to odsprzedac . Inwestuję w spółki które zarabiaja i wzrost kursu buduja przez dobre zarzadzanie sprawdzam je dogłebnie oraz jesli to mozliwe utrzymuje stały kontakt z firma sprzedaje gdy uzanje że to jest tyle warte pomimoże dlej idzie wgóre z czystym sumieniem jakies Biomedy czy inne spekulacje moga nie działeć nie inwestuje w takie spółki wiec nie bede sie wypowiadał . Nic na to nie poradze ze warto inwetowac w trzecia fale .bo inaczej pomimo super wskazników stoimy w miejscu