Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,26 zł , zmiana od tamtej pory: 47,91%

Re: Trzecia fala

Inwestujemy tłumaczyłem ci juz ze nic nie chciałem zaklocic. Byłem zmuszony do sprzedaży akcji , tzw ochrony kapitału. To nie jest spolka do robienia kolek.
Zgadzam się z tobą w pkt ze co ma być to będzie. Wiele razy to omawialiśmy, zawsze znajdzie się ktoś wiekszy do odkupienia od mniejszego, to samo dzieje się w drugą stronę. Zdziwiła mnie bardzo Twoja odpowiedz odnośnie braku ochrony kapitału i ze nie zależy Ci na pieniądzach w religie nie będę wchodził. :)

Pamiętasz jak ci pisałem przed corona ze na wig20 utworzył sie rgr i teraz będzie spadal ? Były to poziomy chyba w okolicach 5,6 na Marvipolu i 2150pkt na wig20. Pamiętam to jak dzis, nie obchodziło cie to wtedy co się dzieje z wig20, a powinno. Uchronił byś wtedy 50% kapitału i zarobil przy odkupie 100%. Teraz mamy podobna sytuacje ale na wig deweloper . Dlatego zapytałem się o to czy możesz zrobić AT wig dew. Zeby znowu czegoś nie przegapić. Jak juz pisałem nie kupię juz Marvipolu za żadna cenę, nic z tej branży , wynajmy, mieszkania,maja swój okres swietlnosci juz za sobą. Mam nadzieje ze Twoja teoria fal sie sprawdzi i będziesz mial profi na którym Ci nie zależy. :)
Nie liczy się jak dochodzisz do profitu na giełdzie, liczy się osiągnięty cel i czas. Chyba nie chodzi o to, żeby jedna ze stron miala rację na forum bankiera, dla mnie liczy się tylko zysk/czas i ochrona kapitału.

Z tego co opisałeś wynika, ze albo grasz mala kasa, albo nie swoja. Moze po prostu tylko doradzasz tym większym. To już nie moja sprawa. Życzę Ci powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MARVIPOL -1,77% 7,78 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.