Inwestujemy tłumaczyłem ci juz ze nic nie chciałem zaklocic. Byłem zmuszony do sprzedaży akcji , tzw ochrony kapitału. To nie jest spolka do robienia kolek.
Zgadzam się z tobą w pkt ze co ma być to będzie. Wiele razy to omawialiśmy, zawsze znajdzie się ktoś wiekszy do odkupienia od mniejszego, to samo dzieje się w drugą stronę. Zdziwiła mnie bardzo Twoja odpowiedz odnośnie braku ochrony kapitału i ze nie zależy Ci na pieniądzach w religie nie będę wchodził. :)
Pamiętasz jak ci pisałem przed corona ze na wig20 utworzył sie rgr i teraz będzie spadal ? Były to poziomy chyba w okolicach 5,6 na Marvipolu i 2150pkt na wig20. Pamiętam to jak dzis, nie obchodziło cie to wtedy co się dzieje z wig20, a powinno. Uchronił byś wtedy 50% kapitału i zarobil przy odkupie 100%. Teraz mamy podobna sytuacje ale na wig deweloper . Dlatego zapytałem się o to czy możesz zrobić AT wig dew. Zeby znowu czegoś nie przegapić. Jak juz pisałem nie kupię juz Marvipolu za żadna cenę, nic z tej branży , wynajmy, mieszkania,maja swój okres swietlnosci juz za sobą. Mam nadzieje ze Twoja teoria fal sie sprawdzi i będziesz mial profi na którym Ci nie zależy. :)
Nie liczy się jak dochodzisz do profitu na giełdzie, liczy się osiągnięty cel i czas. Chyba nie chodzi o to, żeby jedna ze stron miala rację na forum bankiera, dla mnie liczy się tylko zysk/czas i ochrona kapitału.
Z tego co opisałeś wynika, ze albo grasz mala kasa, albo nie swoja. Moze po prostu tylko doradzasz tym większym. To już nie moja sprawa. Życzę Ci powodzenia