Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Trochę lepiej, czy dużo lepiej

dajcie spokój, bądźmy realistami, żadnej zwały kursu nie było pod tanie odkupienie, po prostu jakiś jeden czubek, któremu już dłużej nie chciało się czekać na 'odpał' postanowił wywalić akcje i tyle.. a to, że jego skromny pakiecik 55 000 akcji pozwolił mu na zaniżenie kursu do 0,81...- to nie jest zwała, wystraszył się korekty na szerokim i sobie sprzedał. A jeśli chodzi o to info o nieruchomościach, chciałam zauważyć, że jeśli nie pojawi się szybko, to ten odpał 20% możemy mieć równie dobrze przy poziomie 0,75 jak będzie korekta na szerokim, wtedy i tak nam to g... da ;) pozdrawiam, jestem chyba pesymistką, ale dopóki 1 zeta na trwałe nie przebiliśmy to zaczynam w to wszystko wątpić... a zważywszy jeszcze na to, że przy każdej podbitce IDM wywala, myślę, że większość z Was ma plan żeby wywalić od razu po 1 zeta, stąd myślę, że długo możemy na tą jedynkę poczekać... co wy na to? pozdr:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -3,89% 0,54 2026-06-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.