Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Transfer pieniędzy z Barclays

ja również otrzymałem podobny mail a dokladnie nawet 3 z 3 roznych kont i niby od 3 roznych ludzi;/ Oni staja sie juz zbyt frywolni i dobrze byloby to ukrucic;/ spr.zglosilem do allegro ale zastanawiam sie czy nie zglosic sie z tym na policje o probe oszystwa. mam kontakt jeszcze z cala 3ka oszustow bo czekaja na mojego maila odnosnie osatecznych kosztow przesylki. czy ktos wie czy warto uderzac z tym na policje czy nie ma to sensu w przypadku gdy nie doszlo jednak do oszustwa? oto moi "potencjalni" kupujacy -OSZUŚCI:
wilexx111-konto allegro z aukre ,ktore prawdopodobnie powinno byc juz zablokowane przez samo allegro
kuburatolaleye8 - konto allegro z aukre ,ktore prawdopodobnie powinno byc juz zablokowane przez samo allegro
mitchell3664773
no i uwaga na potencjalnych odbiorcow :
mail od kadijat_samad <kadijat_samad@cmoki.pl
Name: Michel Davids
Address: no7 arcola street flat3
City: London
Postal code: E8 2DJ
Country: United Kingdom

Imię i nazwisko: Lawal Taofeek
Adres: nr 5 fabiyi Lane
Status: Lagos
Miasto: Agege
Kod pocztowy: 23401
Kraj: Nigeria mail od niejakiego james.willx2@mailmix.pl

oraz Mrs Robert Tom a jego mail to roberttom37@gmail.com

oczywiscie wszyscy w tresci maila juz poza allegro pisza thanks for the mail.i want to know that the item is needed for friend.check the shipping cost with EMS EXPRESS on their website(http://www.pocztex.pl/ems_cennik_uslug.php) and get back to me with the total cost i need to pay.