Pewien niedouczony przedmówca twierdzi ze ze dużi akcjonariusze Północy mający prawie cały pakiet akcji dzialaja na szkodę drobnych i ich kosztem się bogaca. Tu trzeba puknac się w głowę zdać sobie sprawę ze poza właścicielami pozostali maja ułamek akcji, i każdy zle przeprowadzony interes uderzał by w nich , także pomówienie o wyprowadzanie kasy świadczyło by ze sami siebie okradają, kompletna paranoja i nie ma co komentować.Jeśli chodzi o ostatnie interesy to ocenianie ich bez poznania szczegółów i intencji transakcji jest głupota.Wierze na podstawie prezentowanych wyników ze właściciele dobrze wiedza co robią i firma szybko się rozwija , takie są fakty .Dlatego skupiam się na aspekcie technicznym który dobrze się sprawdza i według mnie papier po fazie akumulacji, która jest bliska zakończenia, wejdzie w srednioterminowy trend wzrostowy . Ostatnio w ocenie krotkoterminowej dość dobrze trafiam z przewidywaniami i teraz spodziewam się wybicia góra gdzieś do świat.Obecny kurs znowu stał sie atrakcyjny i ostatni wpis antywskaznika nakazuje zbierać ..Ja wcześniej napisałem wyraźnie ,, jesteśmy u progu sygnału srednioterminowego i bedzie przed atakiem mala konsolidacja" czy coś się nie zgadza?