Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: traktowanie akcjonariuszy

nie tylko ty pisales, ja pisałem kilka razy i zawsze bez odpowiedzi. tak sie nie postepuje, tak się nie robi gdy jest się spółką na dorobku i chce sie pozyskać nowy kapitał i akcjonariat.
nie rozumie tego, nie kupujcie tego smiecia - wystarczy że jest nas tutaj już kilku umoczonych i chyba bez żadnych szans na odzyskanie swoich pieniędzy. zachowanie pana kochnego(((((((((prezesa i jego świty jest żenujące i urągające normalności. ja rozumię, jest jak jest, moze nie za dobrze, ale na maila od posiadacza akcji powinno sie odpowiedzić. no chyba że ma sie tyle roboty, że nie ma kiedy ale po wynikach finansowych sądząc to oni chyba maja tego czasu pod dostatkiem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MPLVERBUM -3,25% 7,40 2026-02-03 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.