a szczegolnie za probe obrony imperium, ktore wlasnymi rekami stworzyl to moze twoj szacunek dzisiaj by powrocil.
Posłuchaj Pegasus, mógłby coś sam stworzyć gdyby nie pchał się na GPW i nie pozyskiwał od akcjonariuszy kapitału. Co ma taki akcjonariusz który dał prezesowi 20 zł za akcję ? Prezes łaził od telewizji do telewizji i prosił się o 40 mln zł od akcjonariuszy, pozyskał 24 mln i co taki jak ja mam powiedzieć ? Teraz się dowiaduje , że do wszystkiego sam prezes doszedł. Już wiesz dlaczego GPW jest najgorszą giełdą na świecie ? Bo takich mamy cwaniaczków. Nie liczą się z akcjonariuszami. Wiesz jak się czułem kupując akcje i wierząc w dyrdymaly prezesa ? Wkurwienie miesiącami i latami. Jak prezes za 200 tys zł przejmuje 10 mln obligacji spółki, po tym wałku ogłasza, że będzie pożyczki udzielał i wprost napisałem że następny wałek się szykuje i wiesz co się po roku czy dwóch stało ? Ktoś z odległości 1200 km albo 12 tys czyli z terytorium USA nie oddał tych pożyczek. Rok trwalo mi wychodzenie z tego g....i wyszedłem. Teraz mam 1/3 z tego i NIGDY już tu nie wejdę z większymi pieniądzmi nawet jak ktoś czaruje o drugim cdp.
Nie nie jestem tym co też uwierzył i chodził po zebraniach. To był Nówka, teraz piszę pod nickiem Senior i też jest największym wrogiem prezesa. Czasami jego posty się pojawiają w bardzo negatywnym tonie. Wiesz co Pegasus, tak na przyszłość, jak ktoś jest bardzo długo nieuczciwym to potem to zaufanie jest bardzo ciężko odzyskać. Ja wiem że jak już ponownie pieniądze przyszłych emerytów pojawiają się na GPW to tacy znów wylezą żeby po nie sięgnąć . Gdybym ja wprowadzał program ppk zrobił bym listę w które spółki byłby zakaz inwestowania aby ponownie nie dać się zwieść panu Krauze, Czarneckiemu, Karkosikowi itd. Oni zostali miliarderami a emeryt dziadem.