Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud

O czy mi sie zdaje czy miałem jakieś złudzenie, jakiś Łoś tu przeleciał,jeśli ktoś widział dokładnie niech potwierdzi bo nie jestem pewny haha.

Radzę się trzymać fotela ostro jeszcze w tym tygodniu to moze mocnej jazdy w dół na Wig 20 nie będzie ale przyszły tydzien cały to lecimy na wig20 w okolice 1850-2000pkt.

Zjazd będzie krotki tygodniowy na wig20 zalecam w tym czasie zajmowania pozycji jak ktoś bedzie miał wolną gotówkę.

Wnuczek dziadka z wermachtu złamał żelazną zasadę mafii nie chce znia współpracować zapomniał ,ze 4 lata temu to oni wsadzili go na to stanowisko Premiera. Długo nie pobędzie juz premierem najwyżej do roku jak nie krócej. Schetyna będzie musiał wykonać polecenie mafii niema wyjścia i dlatego nie wchodzi teraz do rządu. Pożyjemy zobaczymy kto miał racje ja czy Łoś

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA -0,12% 82,00 2025-11-06 16:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.