Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: To pewne

Adam szanuje Twoje zdanie i spostrzeżenia bo są trafne,,ja obserwowanie transakcji na weście odpuściłem sobie jakiś czas temu,,zaobserwowałem ,że na tym powolnym spadku ktoś zbierał?widzę, ,ze śledziłeś ostatnio transakcje,,zmiana trendu może odwrócona ,,ale pamiętaj ,ze zbiegła się z informacją o rozejmie na ukrainie co szybko zdementował pieskow,,dlatego odrócenie trendu może być mylne,,to jest taka spółka ,że jednego dnia może przebić spokojnie złotówkę,,ale muszą być chętni do kupna,,przed ostatnią podbitką na ponad 80 groszy podobnie się przepychali i podnosili westę coraz wyżej ,,wtedy obserwoałem transakcje jak z dnia na dzień paper był ustawiany pod mocne wybicie i widać było ,że komus bardzo zależy nawet przy sprzedających wtedy,,czuwali nad kursem mocno,,,pamiętaj ,że coalm się bawi ing ,,tu nikogo nie ma co nie znaczy ,że się nie pojawi,,,scenariusze są różne,,ja na pewno akcji nie oddam i tyle w temacie --pogodziłęm się z tym ,że mogę tu wszystko stracić,,ale spółka póki dycha może nam jeszcze niejedną miłaą niespodziankę zrobić pozytywną bo jak na razie to same negatywne niespodzianki nam zrobili,,zaczynając od naciąganego mocno ipo poprzez brak informacji z spółki a tym samym olewanie nas drobnych akcjonariuszy,,,chciałbym ,żebyś miał rację ale jestem realistą,,koledzy na forum napisali ,że zmieniam się jak chorągiewka,,moje zdanie i wypowidzi są adekwatne do tego co aktualnie dzieje się w weście i na samej ukrainie,,jak jest vrla i chinczycy widzę perspektywy dla firmy jak są kijowe raporty i widmo bankructwa wtedy nie czaruje ,,piszę jak jest,,,pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.