Tu Wojciechu nie ma nic do podziwiania.Ponieważ w przypadku tego waloru ( moim skromnym,"leszczym" zdaniem sytuacja wygląda następująco.Papier leży na Ukrainie,fakt ( co sprzyjać może spekulacji).Tzw. ulica posiada tylko 1/4 emisji (po odwieszeniu nikt nie wywalał na siłę,bo inaczej byłby komunikat).Raczej ktoś spuszczał na postrach i odkup tanio.Podczas notowań,ostatnich dwóch tygodni ( miałem czas,bo wolne w pracy) zauważyłem " dziwne" oferty" kupna ( np.1 szt. k, 2109 k ,3339 k,661 k. itp.) co oznacza,że ktoś skupuje po pełnych pakietach.2000,5000,8000 szt.itd itp.Drobny 1 szt. nie kupi ,bo sie nie opłaci,a dla instytucji TAK.I ostatnie baaaaardzooo ciekawe.W dniu ,w którym nastąpiło pierwsze wybicie w górę oferty kupna skakały nawet na 17,18,19 gr.Tak jakoś trafiłem i wyskakiwało np 17gr.Kilka chwil konsternacji i zmiana na 19 gr.Parę minut i znowu na 18 czy 17 gr.Dokładnie nie pamietam.Transakcje nie doszły do skutku.Najniższy "prajs" odnotował dołek 20gr.Postawiłem na tym krzyżyk.A niech będzie i 1 gr.Po południu zerknąłem na notowania i ???? o dziwo + 16% czy 20%( jakoś tak).Na ostatni moment ktoś jeszcze postanowił skubnąć po niskiej cenie.W tym czasie KSGAGRO szalało już 2 czy 3-ci dzień.Coal również rozpoczął wspinaczkę.A więc czas na Westę.Nie interesuje mnie spekuła to czy kondycja spółki.Grunt aby w górę- CO NIECHYBNIE I TAK NASTĄPI.Agro po kilkadzeisiąt % w górę ,bo wcześniej potężnie w krótkim czasie spadało.Tu będzie nieco wolniej.No i wykres AT.Dół złapany i można porysować kreski.Jestem in minus i nie uśredniałem.Jak mam odrobić i zarobić to niech to będzie bez uśredniania.Mój :) wykres pokazuje przełom XII 14/I 15.Pozdro dla wytrwałych.ps.Przez ok 5 lat nauczyłem się i cierpliwości i optymizmu czego i Wam życzę.