Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,40 zł , zmiana od tamtej pory: -65,44%

Re: to możliwe?

Tu na forum to się nie pytaj, bo tu wszyscy raczej zapakowani pod korek. A dlaczego jeszcze nie wystrzeliło? No cóż, ja też zawsze mam wątpliwości. Jak człowiek jest zakochany w spółce to widzi tylko plusy a potem jak sprzeda i trzeźwieje to się dziwi - jak mogłem siedzieć tyle czasu na tym śmieciu? Więc zawsze się zastanawiam, może jest coś o czym nie wiem a cała reszta rynku to już dawno wie i nie wchodzi? Ale na szczęście jest i druga opcja - rynek nie jest efektywny, nie zawsze reaguje od razu, nie zawsze zauważa. I dobrze, bo jakby zawsze wszystko było w cenie to nie dałoby się na giełdzie zarabiać porządnych pieniędzy. Ja też tu byłem dwa lata temu i wyszedłem bo to była niszowa spółeczka z kiepskimi grami. A teraz wróciłem bo, no taka prawda, jakiś nagon (dzięki) napisał na innym forum o qubicu. I tak to działa. My tu teraz wiemy co mamy ale jak wejdziesz na fora innych spółek to tam też siedzą ludzie kompletnie przekonani, że tylko ta i żadna inna i zaraz wystrzeli. I może mają rację a ja nic o tamtej spółce nie wiem bo się nie interesowałem. Tu wszystko wskazuje, że perspektywy są tak optymistyczne, że aż trudno uwierzyć, w działalności nie widać zagrożeń, gry wydają coraz lepsze i sprzedają aż furczy. Ryzyko jest zawsze no ale to giełda - jest zarobek bo jest i ryzyko.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUBICGMS 0,00% 1,18 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.