Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,94 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: To kiedy dywidenda?

Dnia 2023-09-25 o godz. 21:47 forward napisał(a):
> Dnia 2023-07-29 o godz. 12:37 ~Toż_to_szok napisał(a):
> > Co ma mu się nie zgadzać?
> > Przeciez tu nawet nie ma 100drobnych niezaleznych akcjonariuszy.
> > A gdyby chodziło o to juz rok albo dwa temu od pam miał okazję kupic większość tego co się gdzieś ostalo (chyba, ze w pam same ryskowe slupy:)))
> > Poza tym nie pozwolili by Gamoniowi "zablokowac" emisji i papieru mialby po pachy.
> > Nie w tym rzecz.
>
> ////// a w czym rzecz?

Nie wiem, ale z faktów które są dostępne dla nas nic na to nie wskazuje.
Nie chce się powtarzać, ale gdybym chciał skupić papier to już bym dawno zacząl to robić, a nie udawał, że chce to zrobić.
Może przyczyna tego odwlekania jest dużo bardziej banalna niż się większości wydaje.

Frapuje mnie jednak co innego.
Jak to jest, że lubisz wyciągąć wątki sprzed miesięcy, a nawet wielu lat???
Przyznam, że mi by sie przenigdy nie chciało tego robić, zwłaszcza, że nic to nie wnosi do sprawy. Sięgam tylko po te z pierwszej strony i to zdecydowanie z górnej połowy.
Mógł bym isć dalej bedąc tylko na etacie, rozumiesz o co mi chodzi?
Nie wiem czy juz kiedyś o to nie pytałem więc powtórzę lub zadebiituję, bo z taką sytuacją mamy do czynienia.
Kim jesteś Fordzik???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.