Dnia 2018-08-17 o godz. 11:17 ~Steamapp napisał(a):
> Ciekawe - oczywiście ze przekręt w Twoim stylu, Dokładnie tak jak to pisałeś granie na emocjach ludzi i wmawianie im ze niestotne szczegóły są istotne. Piękna krecia robota. Ale ja nie oddałem akcji, ba sporo dokupiłem a to że się wkurzam to jest normalne bo musiałem przekroczyć moje zasady do ilości zaangażowanych środków. Teraz to będzie szło do góry sporo dokupiłem i moja srednia jest na tej chwili dobra do wzrostu.
>
> Tak ze trole zapracowały tez dla mnie. Ale co się powkurzałem to tak jak na Agony - wtedy pięknie dobrałem za 100 - tylko ze emocje nie sa warte tych pieniędzy - bo pewnie skracają zycie.
>
Ja inaczej to widze Krecią robte widze np w POMPOWANIU spółek ktore maja np 1.3 MLn pzrychodu z goier w 6 miesiecy nie widac u nich jakiś kolejnych produkcji ktore moga zmienic diametralnie ta sytuacje A jest na FALI "PLW" pompowana na np 50 MLN kapitalizacji Jak to jest z ULG.
ja widze krecia robote w CFG --gdzie na fali PLW i pompy pod debiut PD wydmuchano CFG na 150 MLN Kapitalzaicji podczas gdu niedawno PLW schodząc ponizej 50% zdecydowało sie zeby CFG wydrukował akcje inny wyceniajac CFG na 25 MLN PLN----Frajerzy?
Ta krecia robota wynika z tego ze POMPOWANIE ma pzrekonac ludzi że jest SUPER--cos jak NAPOMPOWANIE POD SCREEN CIga o 120 MLn PLN kapitalziacji w KILKA DNI.
To jest krecia robota ----ubieranie w akcje Leszczy.