Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: To jest

Dnia 2023-12-03 o godz. 22:51 ~prawda napisał(a):
> Banda zachłannych hien uroiła sobie w głowie ze ktoś ma im zapłacić 300, 500 czy ile tam sobie uroją.
> > Dostali ofertę przed wycofanie to nie skorzystali a teraz lament.
> > Co mają powiedzieć akcjonariusze Idea bank? tam nikt nie dostał oferty wyjścia, co mają powiedzieć akcjonariusze CEDE?
> > tez nie dostali szansy, a tu wielce poszkodowani, poszkodowani własną chciwością, oby was Solo jeszcze 20lat zwodził
> > bo na to zasługuje każdy z was.

Panie "Prawda", konstytucja nie zabrania nikomu być ideotą. Tak więc każdy może sobie uroić co tylko chce. Co oczywiście nie zmienia faktu, że jak wyjdzie na ulicę 70, czy 150, czy 600, lub chociażby 8000 a nawet 20 tys. osób i zaczną oni krzyczeć sobie jakieś głupie słowa, to te słowa nie stają się automatycznie "mądre" bo na ulicy wykrzykuje je 20 tys. osób. Ci ludzie kompletnie nie rozumieją powodu, dlaczego dzisiaj ich wszystkie instytucje państwowe zlewają. Wmawiają sobie że to jakiś spisek, ktoś kogoś musiał przekupić, a kompletnie ignorują najprostsze wytłumaczenie tej sytuacji: "że po prostu nie mają racji". A przecież wystarczy wziąć sobie odpowiedź na ich własną interpelację i przeczytać. Tam wszystko jest napisane czarno na białym, że nie mają racji, a ja nie mam względem nich żadnych obowiązków, typu kupowanie czegokolwiek od nich i po cenie jakiejkolwiek by sobie nie wymyślili.
Tak czy owak, oni mają prawo myśleć, wierzyć i walczyć za sprawę jaką tylko sobie uroją, a ja też mam prawo to ignorować, bo ie mam obowiązku czegokolwiek od nich kupować i nie będę!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.