Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,13 zł , zmiana od tamtej pory: 70,80%

Re: To był historyczny obrót!!! Co będzie jutro?

Przerobiłem już tu wszystko co można. Od wzrostu z 1zł na 60 ............. do dnia dzisiejszego z powrotem na 1 zł.
Zarobiłem, straciłem.
Jak to na giełdzie.
Za czasów Modeny (starzy pamiętają) za pieniądze z ówczesnego TUPa można było godnie żyć.
Była dywidenda, były jazdy jak na dzisiejszym Biomedzie. Działo się.
Dzisiaj ja jestem emerytem.

Chciałbym, również dla Was młodych i dla siebie oczywiście, żeby Spółka pokazała na co ja stać.
Straty z 20 jak moja lub z 60 złotych jak co poniektórych nie doświadczycie ale każda strata boli więc się kilka razy zastanówcie zanim wydacie swoje pieniądze na tę spółkę.
Sam mam kilkadziesiąt tysięcy akcji więc życzę nam wszystkim żeby znowu były po kilkadziesiąt złotych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA 0,00% 1,93 2025-09-22 09:08:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.