Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: To będzie boleć

Ktos wogole liczyly ile
> wyjdzie po zamianie akcji w seko wg umowy? za 2 tygodnie
> bedzie to ponizej 50 gr, wiec wogole nie rozumiem skad byla
> ta euforia.

wszystko co ponizej 45gr to promocja i warto
> lapac (chocby spadalo i nizej) ale na dzis dzien to balon,
> seko jeszcze wiekszy.

warto policzyc zanim wrzucicie
> swoje pieniadze i dadzie sie oskubac przez insiderow
Ja policzyłem i dlatego założyłem ten wątek.
Jeśli choć jeden leszcz giełdowy po przeczytaniu go zrezygnował z zakupu to spełnił on swą rolę.
Ps. Twoje wyliczenia kolego nie do końca są zgodne z prawdą - powinno to wyjść mniej więcej około 85 gr, ale jeśli przy wymianie spadnie wycena poniżej tej ceny wcale się nie zdziwię. Wtedy warto będzie kupić.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.