Kolego,nie śledzę wpisów prezesa,bo na razie temat spółki jest poza sferą moich zainteresowań.Wpisy prezesa i jego działania,na razie nie napawają zbytnim optymizmem.Zreszta , parę razy śledziłem jego wypowiedzi live,w mojej ocenie słabe.No ale cóż to moja subiektywna opinia,ale obiektywna prawda jest taka że prezes z zarządem gra nieczysto i poza deklaracjami ,czytaj listami intencyjnymi, niczego nie dowiózł.Pragne przypomnieć, że to już prawie rok od słynnych zapowiedzi spółki .Druga rzecz to jak traktuje się akcjonariuszy,vide emisja i brak raportu.Zawsze byłem zwolennikiem transparentności,ale Ty dalej lukruje rzeczywistość.Pisalem kiedyś że nie wiem czy spółka się rozwinie i da zarobić ( poza zarządem)ale bezemnie ( na razie)Ty mi przypominasz moją teściową, trochę naiwną , trochę łatwowierna,bo w telewizji mówili,a przecież tam nie mogą kłamać (hahahaha). Cóż , chciałbym się mylić, abyście wy mogli zarobić.Moglbym jeszcze podać parę negatywnych przykładów ze spółki,ale po co , Ciebie nie przekonam a z innymi , cóż..Pozdrawiam.