@Uczeń
350% w niecały rok.... Szkoda, że chciwość zwyciężyła. Masz za to doświadczenie i nawet jeśli pójdzie na 130zł za jakiś ( 2-3 lata a może 5 albo wcale) czas to jednak stopa zwrotu nie będzie już tak okazała.
To że ktoś kupował po ileś nie oznacza nic poza tym że kupował. takie dziecinne gadanie gruby kupił nie po to żeby stracić sugeruje że chyba tu akcjonariat to od niedawna na bananie :)
Razem z Wową do którego był pierwszy post mieliśmy akcje spółki fundamentalnie perły a jednak kurs nie chciał rosnąć i nawet teraz mając taki portfel jest ciągle bardzo niedowartościowana.
Obecnie mam papier Platige i tam była podobna akcja czyli ubieranie pod Wiedzimina dla Netflixa i napompowali balona do 80zł. Teraz pomimo, że obecnie fundamenty są dużo bardziej okazałe niż wtedy można sprawdzić gdzie jest kurs. Mój kolega też wtedy kupił po 30zł i nie sprzedał po 80zł bo tanio było... A ja już dobrałem spokojnie na korekcie i choć kurs w czarnej d.upie to jestem do przodu i to sporo bo i dwa kołeczka już zrobione.
Nie pisze tego by się chwalić tylko pokazać, że nie tylko timing wejścia est ważny, dużo ważniejszy est timing wyjścia moi drodzy akcjonariusze.
Zysków wszystkim życzę i już nie zawracam gitary!