Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,20 zł , zmiana od tamtej pory: -95,00%

Re: the end

Czekam aż "zabijesz" mnie choć jednym merytorycznym, prawdziwym argumentem na plus dla tej perły.
Nie interesują mnie twoje dywagacje na temat świetlanej przyszlośći i mega zarobku na tej spółce. Ja chcę poznać FAKTY, którymi kierują sie takie osoby jak ty - marzyciele bojący się nawet otworzyć raport bo prawda mogłaby być zbyt bolesna.

Zadam ci jedno z łatwiejszych pytań - dlaczego spółka nie zrobiła OBOWIĄZKOWEGO ZWZ w lutym i dlaczego nie zwołała NWZA na lipiec by pozostać na giełdzie?
Przecież to jest psi obowiązek każdej spółki giewłdowej więc co takiego ma Mewa że nie musi tego robić?
Dlaczego uważasz, że tylko jedna jedyna Mewa nie musi sie scalać?
Czekam.
MERYTORYCZNY KONKRET poproszę (chociaż i tak wiem że nie dasz rady).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.