Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  214,60 zł , zmiana od tamtej pory: -15,66%

Re: The Alters, gamepass

Dochodzi ekspozycja. Gra dzięki game passowi staje się dużo popularniejsza. Na pewno dużo lepsze warunki wynegocjowali też dzięki temu, że to kolejny ich tytuł w tej usłudze. Ja nie mam uslugi gamepass wykupionej, a i tak w bibliotece Microsoft mi pozycjonuje tytuły z gamepassa zachęcając do subskrypcji. Często później ludzie wykupują bezpośrednio grę zamiast subskrypcji. Microsoft też pewnie wspiera pod kątem technicznym produkcje pod XBoxa. Nie wydaje mi się, żeby The Alters było rozliczone. 11Bit nie potrzebował finansowania, żeby tak wcześnie to opychać. Microsoft za kota w worku pewnie, by za dużo nie zapłacił. Powinno być dobrze ze sprzedażą, najważniejsze teraz, żeby gra dowiozła.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
11BIT 0,67% 181,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.