Niczego mi nie sprzedaż po 500-700zł bo ja nigdy nie wchodzę na takich górkach, chyba, że spekulacyjnie na parę dni, dlatego zarabiam. Druga sprawa, jeśli The Alters będzie hitem, to tutaj faktycznie kurs pójdzie w stronę 600zł, ale raczej rozłoży się ten wzrost na miesiące a nie na dni. Więc będę miał spokojnie czas, żeby sobie wejść już w bezpieczną (jak na giełdę) inwestycje. Nawet jeśli będę wchodził po 300zł w sierpniu, a sprzedam po 600 w np. marcu to mnie to absolutnie satysfakcjonuje. Jednak teraz - jeśli tutaj nie będzie co najmniej 250zł do czerwca - to ja z moimi kilkunastoma procentami wychodzę. Bo jeśli The Akters okaże się choć trochę nie takie super, to tutaj będzie 150zł po premierze i bardzo długa droga do góry.
Każdy sam musi sobie kalkulować swoje decyzje, taka jest moja taktyka na B11 w obliczu ostatnich trzech miesięcy. I polecam ją tym, którzy teraz są nad kreską, a nie mają skłonności do dużego, niepotrzebnego ryzyka: 250zł do końca maja i rosnące obroty - trzymać; mniej niż 240zł i obroty na obecnym poziomie - sprzedawać i obserwować premierę i sprzedaż gry.