To nie jest hazard tylko kwestia zaufania do spółki. Ja ze swojej strony nie spodziewam się fatalnego raportu. Zgadzam się, że spadek liczby klientów jest niepokojący ale dane finansowe i kondycja spółki jest dobra. Inwestują w nowe produkty i to widać. Kolejny raport pewnie nie będzie powalający ale w długim terminie uważam, że sytuacja firmy będzie się poprawiała. Każdej firmie zdarzają się wtopy marketingowe, trzeba to przyjąć z pokorą, naprawić i iść dalej. Nie raz spółka pokazała, że dobrze radzi sobie w trudnych sytuacjach. Rynek już kilkakrotnie skazywał ją na niebyt. Czas pokazał, że jest inaczej. Giełda to emocje i widać, że ludzie przesadnie emocjonalnie reagują na bieżące dane finansowe i tak gigantyczne przeceny przy takiej kondycji firmy są całkowicie nieracjonalne (duży udział mają w tym shorty, które skutecznie zbijają każdy wzrost kursu). Może i ja się mylę nie mówię, że nie. Czas pokaże kto ma rację :) dla mojego budżetu lepiej żeby racja jednak była po mojej stronie :D