Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  87,70 zł , zmiana od tamtej pory: 140,82%

Re: Teraz uderzy WIBOR!!!

Dnia 2023-02-22 o godz. 20:14 ~Luk napisał(a):
> nie masz racji...
> ja kupujac auto tez nie jestem wstanie przewidziec ile bedzie ono kosztowalo za 5 lat,nie dostalem tez zadnego regulaminu,czy w z zwiazku z tym moge oddac stare auto i odzyskac pieniadze na nowe i jeszcze podac autosalon za korzystanie z mojego kapitalu???
> wibor jest niezalezny od banku i jezeli nawet jakis sad moglby wydac wyrok bez wiboru to powiedz mi kto ze zlotowkowiczow ma 300-400-500 tys i jest wstanie oddac cala kwote,a jak sa nawet sa tacy to moga to zrobic odrazu i splacic kredyt i nie miec marzy i wiboru wogole,frankowicze juz prawie splacili swoje kredyty wiec u nich jest troche inna sytuacja i tam umowy niektore rzeczywiscie byly abuzywne przy wiborze nie ma abuzywnosci,bo wibor nie jest ustalany przez bank,moze nie byc sluszny,ale nie jest bankowy,pozatym jak nawet zamienia wibor na np stopir czyli rowny stopom procentowym,to nic to nie zmieni w kosztach kredytu....dalej bedzie wysoki,napewno zarobia na tym wszystkim Prawnicy......

podaj dealera do sądu. zyjemy w takim smiesznym swiecie ze moze wygrasz,
okazuje sie konsument to swieta krowa. moze wziac kredyt a pozniej powiedziec ze nie wie co podpisal i chce miec ten kredyt za darmo.
sąd mu daje takie prawo.
tobie tez powinien dac prawo do kozystania z auta za darmo.

CHORY ŚWIAT.

wynajmiesz komus mieszkanie . on ci nie placi i ma cie w d ogolnie.
ty musisz ponosic koszta oplat a tego pasozyta nie mozesz sila wyzucic.

o tempora o mores

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEKAO -0,48% 230,30 2026-02-11 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.