Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  60,80 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Temat discorda

Ok, bo widzę że administracja disco tu nawet zawitała. Tak więc wyjaśnijmy sobie wszystko, tu i teraz. To wielkie buractwo o którym mowa dot. stwierdzenia o "perfidnym manipulancie" w kierunku wiadomej osoby. Mamy chyba skrajnie różne definicje skrajnego buractwa. Osoba do której to było adresowane wielokrotnie z użyciem AI wypisywała brednie na temat Medinice. Robione to było inteligentnie i na spadkach (to też wzmacnia wtedy oddziaływanie). W kontekście CC odpowiedziałem zresztą na chyba wszystkie zarzuty. Ale nawet nie to - otóż ten "perfidny manipulant" wielokrotnie mijał się z prawdą i podprogowo wskazywał Scope jako super inwestycje. Zresztą, na bcx podobne kwestie dot FDA przedstawiał w kategoriach globalnego rozwoju (wybór doradcy) a uzyskanie FDA przez Medinice jako wydarzenie bez większego znaczenia i nie gwarantujące sukcesu (łaskawca przychodził wszystkich o tym uświadomić). I to tez nawet nie o to mam zastrzeżenia. Chodzi o to że na jego skargę była natychmiastowa reakcja. Z tej skargi jasno wynikało że z moderatorami i założycielami grupy dobrze się znają. Co więcej, wynikało że współtworzył tą grupę. A grupa wyrosła na renomie Carlosa i spółce Scope, później BCX i NCL.

Zdaje sobie sprawę że jesteście mocno tam zapakowani i Medinice jest solą w oku teraz. Tym bardziej że przez lata wysmiewaliscie na swoich forach Medinice. Tak, mieliśmy swoje słabsze lata, ale nigdy mi nie przyszło do głowy żeby latać po forach i żebrać o atencję i napływ kapitału na moją Spółkę, szczególnie manipulując faktami na temat innej spółki. Cierpliwie siedziałem i znosiłem te bluzgi. Uważam to za zachowanie żenujące i przy okazji wykorzystujące pozycję założycieli tego prywatnego bądź co bądź forum.

Mam nadzieję że wiecie o kogo chodzi, więc proszę mnie nie blokować tylko od razu usunąć z tej społeczności zbudowanej dla własnego interesu. Pozostałym radzę uważać na tą społeczność bo tam rządzi i dzieli grupa spekulacyjna. Grupie życzę aby po męsku zaczęła znosić gorsze chwile na swoich akcjach i zapamiętania jednej cennej rady: zła karma zawsze wraca!

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDINICE 17,83% 60,80 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.