Zły to żadna tajemnica, ja mam 267k akcji, mój przyjaciel 140k i drugi około 70k-oprócz ostatniego kolegi kupowaliśmy to już 2013 w różnych przedziałach cenowych 20-40gr a nawet 60gr i póżniej znów przez ostatnie długie miesiące dobieraliśmy nisko co daje nam bardzo ładną i zadowalającą średnią biorąc pod uwagę zwrot z inwestycji jaki nas interesuje.
Ja nie gram raczej na giełdzie chyba że pakietami obrotowymi czyli małymi żeby nie wyjść z wprawy:)
Staram się zajmować pozycje na kilka lat i było tak w przypadku chociażby SNS, CRM w dawnych latach-obie te spółki znacząco pomnożyły mój kapitał. Za NC wziąłem się niechętnie i z dużymi obawami-posiadam jedynie dwie spółki na tym indeksie czyli Fluid i Suntech.
Tutaj jak i tam upatruje znów potężnego zwrotu z inwestycji i sądzę że obstawiłem dobre konie:)
Jeśli chodzi o ff to jest to bardzo tutaj istotna sprawa, ponieważ wiemy co się stanie kiedy spółka zacznie sporo zarabiać i stanie się rozpoznawalna-jest to oczywiste:) tutaj jeszcze nic się nie dzieje i 2zł dla mnie możliwe w pierwszym konkretnym rozdaniu.
Zastanawia mnie również temat przejęcia co wcale nie jest takie niemożliwe biorąc pod uwagę ten segment-warto się zastanowić:)
Pozdr.