Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Techmex stracilam 70 tys zlotych!!!!

Jeżeli to prowokacja to naprawdę niezbyt śmieszna i do tego żenująca, a jeśli to prawda to szczerze Ci współczuję , gdyż sam miałem akcje tej spółki i po zawieszeniu przez KNF myslałęm, że straciłęm ponad 40% kapitału ale odwiesili i sprzedałem ze stratą, choć mogłem 2h poczekać to miałbym tej staty mniej ale patrząc na to co dziś się stało to szczerze się cieszę, e straciłem tylko te x %, a nie 40%.

Po 2 powiem, że też mam problem co do mieszkania i chciałbym ugrać na giełdzie na mieszkanie aby odciąć się od wszystkich wreszcie ale mam mało kasy więc czeka mnie długa droga na zarobienie (no chyba, że nagle będzie wzrost 300%) ale też liczę się ze stratami i wchodząc w techmexa, monnari, pronoxa wiedziałem, że mogę stracić. Co prawda udało mi się ugrać na nich trochę ale straciłem potem na techmex.

Jedno wiem na pewno jak wchodziłem na giełde to przeczytałem 1 ważną mądra rzecz NIGDY nie inwestuj całego kapitału w 1 spółkę, dziel to na 2,3 czasami an więcej spółek, dziś wiem, że to święte słowa.

Co do mieszkania i samobójstwa to daj spokój szkoda życia, wiem co myślisz teraz, kasa, etc. ale wierz mi też przez to przechodziłem ale nie przez kase lecz przez rodzinę, dziś wiem, że nie warto się zabijać ale żyć chociażby dla samego siebie.

A mieszkanie? Zobaczysz jeszcze uda ci się 3x tyle ugrać co straciłaś.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.