jedno mnie zastanawia, skąd takie wielkie zainteresowanie tych, którzy akcji nie mają i bardzo się wymądrzają i pouczają tych którzy są aktualnymi posiadaczami akcji, po co to robią, niech analizują i inwestują w spółki mocne fundamentalnie, nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź, to są ci którzy są podobnymi inwestorami jak my, którzy akcje sprzedali trochę wcześniej, którzy będą prawdopodobnie odbiorcami tych akcji w nadchodzącym tygodniu, tylko po co skoro jest tak źle i lepiej nie będzie, a no po to, że gdy już kupią po te swoje 30, 40, 50 a może po 1 gr będą piać i pisać jaka to pani syndyk zła i że generalnie nie wszystko stracone dla spółki, ot i cała filozofia działania, paranoja, na TEX jestem do przodu ok. 30 tys. zł. sprzedałem 2/3 akcji na różnych poziomach od 1,95 do 1,55 zł i z tego powodu nie obrażam innych, pakiet który posiadam zamierzam potrzymać i nie ukrywam, ze zamierzam dokupić połowę tego co sprzedałem wcześniej, po co? ano pod to samo co wcześniej kupowałem - pod układ, który według mnie mimo wszystko będzie, dlaczego? bo teraz zdecydowanie łatwiej inwestorowi i zarządowi będzie rozmawiać z wierzycielami,
dlatego nie pieprzcie tu, ze kopiecie leżącego bez konkretnego interesu, chcecie kupić to kupujcie, niechcecie, to zmieńcie obiekt zainteresowania ale nie wymądrzajcie się jakimi to nie jesteście dobrymi inwestorami, bo niestety ale tacy tu nie zaglądają, pozdrawiam