Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: TECHMEX BYĆ MOŻE? WAŻNNA INFORMACJA......

Igroup nie przyrównuje bezpośrednio. Mimo iż spółka ma wiele ciekawych ''rzeczy'' które może jeszcze sprzedać...
Ja faktycznie jak napisał ''obywatel internetu'' Re... nie wyceniam aktualiów a stawiam na futures...!

Żal mi różnych pesymistów, co już mi źle wróżyli za pomaganie innym na forum! Jak doradzałem zakupy, gdy Techmex był jeszcze po złotówce z kawałkiem...!

Jak się kwiat naszych leszczy... obrywał gdy stawiałem wątki TRWA PERFIDNE ZANIŻANIE KURSU TECHMEX(zapraszam do lektury na wątku)

Dzisiaj jak widzą kolejny mój sukces, w postaci poprawnego wytypowania zachowania kursu.To już ''nagle poznikali''...
A gdzie jest Pan Art_C czy jakoś tam....
Pan re... też już zmienił ton...;)

Jak KGHM było po 80pln, to nawet Pan Jakubas w tv trąbił, że przecież kiedyś był po 20...
Ot ... taka mentalność polisz inwestors...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.