I tak to jest jak człowiek myśli że zaczyna coś widzieć w AT to brutalnie mnie na ziemie sprowadziłeś tyloma kanałami ;-)
Ja to muszę chyba prostszą AT stosować ale to może wyjść naciągana wersja pod to co mam.
Trzymałbym się jednak czerwonego kanału. Zakładam że ostatni dołek to był test jego dolnej bandy wczoraj test górnej i może w najbliższych dniach pójdziemy jeszcze niżej w kierunku dolnej bandy. Wyjście dołem nie bardzo sobie chwilowo wyobrażam i nawet tak daleko nie sięgam w planach. Trzymałbym się raczej że ruch tam zmierza a po drodze się zobaczy. Dla mnie dwie ważne strefy na ten moment które uważam że nie na dziś bo nie na takim spadku trzeba do nich startować ale może w kolejnych dniach. Czyli dojście do poziomu 1820 i już widać że 1826 zaczyna to dojście bronić. Drugie miejsce okolice 1810. Jeśli by to atakowali zwróciłbym uwagę na styl tego ataku. W drugą stronę obserwuję style odbicia i naszą reakcję na odbicie bazowych. Reakcja jest marna mimo dużego spadku za to chętnie reagujemy na nawet marne zejścia DAXa. Styl taki sam jak w dwóch ostatnich dniach tylko w drugą stronę.
Teraz mocniejsze ruszenie bazowych w dół mogło by nas pogrążyć a jeśli by nastąpiło a nas nie pociągło to bym się mocno zastanowił czy potencjał do spadku u nas się nie kończy. Takie moje kombinowanie :-) Oczywiście problem jak wyważyć ryzyko odbicia a z drugiej strony nie wyskoczyć za szybko.
W jakim programie rysowałeś robiłeś tą analizę z obrazka ?