Ja naganiam a co robi Grześ? Napisał tak "Powiem tylko tyle, że wkrótce tu będzie wiekszy smród. Pewne instytucje i organy zaczyna dzialac!"
A jak nie będzie tutaj większego smrodu a kurs wybije w kosmos to wówczas mogę Cię pozwać do sądu za wycofanie się z inwestycji i stratę pieniędzy, bo wprowadziłeś mnie w błąd?
Jeżeli napisałeś, że pewne organy zaczynają działać czyli masz wiedzę, pytam więc które? Czy zwyczajowo zwymyślasz dla własnej korzyści aby tanio się obkupić i wprowadzasz innych w błąd !!!
Powiem Ci jedno najgorsi na forum są ydiuci tacy jak Ty
I to dzieje się na większości spółek, bo nie udzielasz się jak kurs jest wysoko tylko ZAWSZE jak liże dno aby właśnie w najgorszym z możliwym momencie inni oddali tanio akcje wielkim cwaniakom i kółko się zamyka.
Popatrz czy to nie jest dziwne, teraz tylko oddają akcje, jak jest tanio nikt nie kupuje, taka psychologia.
Kiedyś napisałem jak akcje były tanie po 10 gr czy 1 zł, wówczas je się kupowało w tysiącach szt. za 10 tys zł 10 000 akcji i napisałem, że jak kurs wybije w górę to jak Ci z tysiącami akcji włączą się do gry to będą latami się wyprzedawać i powstrzymają zwyżki kursu. Dlatego teraz animator od nich zbiera te akcje ale i tak wszystko do czasu.
A co do polityki prezesa, też mi się ona nie podoba, ale też niczym nie odbiega od innych prezesów spółek notowanych na gpw, dlatego sami też wiecie dlaczego jest to najgorsza giełda na świecie. Dlatego jak już tutaj siedzicie to musicie ich przechytrzyć a wy zawsze ten sam scenariusz realizujecie, kupujecie na górce i oddajecie im na dołku te akcje, po jakiego grzyba !!!!!!!!!!!!!
I na koniec odnośnie reklam kghm-u dla wprost, nie piszemy o wałkach a wy reklamujecie się u nas.
Wszędzie na całym świecie się tak to odbywa, żadna nowość. Świat na psy zszedł, liczy się tylko mamona, nic więcej.
Kiedyś TVN zaatakował biedronkę, bo jakieś robotnice tam ciężkie wózki dźwigali, do dzisiaj największy sklep detaliczny nie reklamuje się w TVN. Koncern ten stracił na tym grubo ponad 500 mln zł. Jak sądzisz po tym błędzie, czy stacja powtórzy taki błąd na innej korporacji i wytka mu błędy, oszustwa ????????? Nigdy. Jak Amber Gold działało wszyscy się paśli na jego reklamach aż jak już to padło, nagle zauważyli jakieś machlojki i przystąpili do ataku, zawsze leżącego się kopie. Tak działa ten system.