3 X TAK od początku tutaj jestem i chociaż mam wiele innych sp.w portfelu to Badziewiaka nr.1. lubię. Były czasy że prawie już tych akcji nie miałem ale jak nurkował to znowu dobierałem i td. Teraz jednak mam tak dużo że fund OFE POCZTYLION Z 90 000. sztuk to mały pikuś !. Ciekawy jestem kto mi takie wielkie ilości sprzedał ?. Może jestem już 6 największym udziałowcem ??? z danych oprócz rodzinki i OFE Generali 9,60 % nie widzę nikogo w sprawozdaniach. Może ktoś ma 3-4 % ??? wtedy nie musi się ogłaszać - ujawniać. Kiedyś na GPW była taka Austryjacka spółka deweloperska Immoeast która też tak spadała jak B.1. a póżniej w rok 1500 % odjazd na północ !!!. Dlaczego tutaj się nie powtarza taka sytuacja ? potrzebny duży inwestor do kompletu. Kiedyś przyjdą tutaj ogromne wzrosty - narazie trzeba poczekać jakiś czas . Pzt.trudno kupić dużą ilość po tych cenach które mamy obecnie. 100 000 - 200 000 szt. i cena 10 zł. lub wyżej. CAŁKOWITY BRAK PŁYNNOŚCI - wzrosty 20- 30 % w 1 dzień to nic nadzwyczajnego na tym papierze / spadki też. No a w styczniu 2007 kurs przebił 50 zł. na samym początku.